zaterdag 24 oktober 2015

Bugaboo kap en het bos

Zo'n 8 weken geleden heb ik beloofd om binnenkort de tutorial voor het maken van de Bugabookap te plaatsen. Maar doordat de baby een beetje te vroeg werd geboren moesten jullie even wachten...En omdat het herfstvakantie was gingen we naar het bos. De Bugaboo moest mee, inclusief kap. Niet omdat babyboy in de wagen moest - ik had een draagdoek bij me - maar voor de mooie foto's. 't Is toch wat aardiger om foto's met een bosrijke achtergrond te hebben.

Naar het bos gaan was een leuk idee. Het idee om een wandeling te gaan maken wat minder. En het idee om daar mooie foto's met mijn nieuwe camera te gaan maken nóg minder.

We kwamen aan en ik moest babyboy voeden. Dus besloot de man om met de dreumes alvast de bosrand (lees parkeerplaats) te ontdekken. Twee minuten later: een chagrijnige man en een kletsnatte dreumes. Of we droge kleren bij ons hadden? Euh, nee.
Na het voeden wilde manlief beide jongens wel verschonen (wat er allemaal al wel niet moet gebeuren voordat je goed en wel kunt gaan wandelen), maar toen plaste - de nog droge baby - zijn sokken kletsnat. Zucht.

Het zou een korte wandeling worden. Het feit dát we gingen wandelen was op zich al een actie van een wrede moeder. Welke moeder neemt nu kinderen met kletsnatte sokken in een koud herfstig bos mee op pad?In het bos was alleen nog meer water. Veel meer.


Gelukkig was er ook zand. Zand en water. En dat lijken precies genoeg ingrediënten om een dreumes te vermaken, een man te laten rennen en mopperen en een moeder te laten prutsen met de instellingen van haar fototoestel.

Het werd een miniwandeling waarvan de dreumes er nog niet de helft zelf van liep, maar genoten heeft hij wel. En ach, hoe cliché, dan doe je als mama alleen maar mee.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...